Kuvaus

Centro de Equitación y Bienestar Costa del Sol tarjoaa ratsastustunteja niin aloittelijoille kuin edistyneille. Asiakaskuntamme on monipuolinen niin iän kuin ratsastustaustan puolesta. Meillä saavat turvallista ja asiantuntevaa palvelua niin hevospelkoiset, aloittelijat ja harrastelijat sekä edistyneet, jotka haluavat esimerkiksi kilpailla klassisella puolella tai oppia esteratsastusta.

Opetuskielinä ovat suomi, ruotsi, englanti ja espanja.

Lisäksi järjestämme 1, 2 ja 3 tunnin mittaisia ratsastusretkiä sekä kulinaariretkiä, joissa tutustutaan ratsailla paikallisiin maalaisravintoloihin.

Centro de Equitación y Bienestar on myös ihmisten hyvinvointikeskus. Erikoistumme hevosterapiaan, joka soveltuu kaikille. Hevosterapia parantaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia olit sitten stressaantunut liikemaailman ammattilainen / yritysomistaja, erityisherkkä, perheen kiireistä rentoutusta etsivä vanhempi, täysin terve tai terveysrajoitteinen, nuori tai vanhempi.

Etsitkö hevosellesi täyshoitopaikkaa hyvin johdetussa tallissa? Olemme erikoistuneet hevosen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ja pidämme huolta sekä hevosesi fyysisestä että emotionaalisesta terveydestä.

Tule hoitamaan itseäsi ja voimaantumaan luonnonhelmaan.

Sijainti
Yhteydenotto

Seuraa meitä