Kuvaus

Suomi-Seura ry on maailmalla asuvien suomalaisten järjestö, jolla on sekä henkilö- että yhteisöjäseniä ympäri maailmaa. Olemme suomalaisten tukena maailmalla arjessa ja juhlassa 92 vuoden kokemuksella.

Suomi-Seura ry:n missio on olla ainutlaatuinen ulkosuomalaisten osaamis- ja palvelukeskus, joka edistää maailmalla asuvien suomalaisten asioita. Suomi-Seura ry vahvistaa 1,6 miljoonan ulkosuomalaisen yhteyksiä Suomeen ja tuo ulkosuomalaisuutta näkyväksi yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa sekä välittää ajanmukaista tietoa Suomesta ulkomaille. Suomi-Seura ry edistää ulkosuomalaisten ja Suomen välistä vuorovaikutusta, vaalii kulttuurista yhteyttä ja vahvistaa Suomi-kuvaa.

Suomi-seura tarjoaa ulkomaille lähteville, siellä asuville sekä Suomeen palaaville neuvontaa ja koulutusta, tiedotusta, edunvalvontaa, jäsenetuja ja Suomi-tuotteita.

Suomi-Seura ry tarjoaa myös ulkosuomalaisjärjestöille monia jäsenetuja sekä jakaa avustuksia ulkosuomalaisten kulttuuri- ja harrastustoimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön tähän tarkoitukseen myöntämistä avustusvaroista.

Voit liittyä mukaan Suomi-Seuraan henkilöjäsenyydellä tai yhteisöjäsenyydellä. Henkilöjäsenenä saat paljon etuja, kuten yhteydet Suomi-kouluihin ja alennuksia monista tuotteista ja yrityksistä. Yhteisöjäsenyyden etuihin kuuluu muun muassa neuvontapalvelu ja maksuton alustava juristikonsultaatio. Lue lisää jäseneksi liittymisestä tästä.

Liity sinäkin mukaan!

Yhteystiedot
Sijainti
Kategoriat
Yhteydenotto