Kuvaus

Löydä ja varaa vuokra-asuntosi tai omistusasuntosi Aurinkorannikolta kauttamme helposti ja luotettavasti.

West Wind Rentals & Properties yrityksemme on perustettu Aurinkorannikolla vuonna 1997. Päätoimintana oli silloin ja on edelleen lomahuoneistojen vuokraus ja myynti Benalmadenan upeasta huvivenesatamasta sekä myös muualta Aurinkorannikolta.

Huvivenesatama kuten koko Aurinkorannikko on kehittynyt vuosien varrella tunnetuksi kansainvälisen matkailun eturivin kohteeksi, jossa suuri osa Aurinkorannikolla matkaavista turisteista käy vierailemassa lomansa aikana, monet useaan kertaan.

Yrityksemme toiminta on kehittynyt ja laajentunut, vuokra-asuntojemme tarjonta on jatkuvasti lisääntynyt ja hoidamme asiakkaillemme myös asuntojen etsinnän, asuntokaupat ja niihin liittyvät asiat usean vuoden kokemuksella ja haluttaessa "avaimet käteen" periaatteella.

Tarjoamme asiakkaillemme mukavia sekä edullisia loma-asuntoja, tasokkaita huviloita ja majoituspalveluja vaikka isommillekin ryhmille. Myös luksusasuntoja löytyy niitä etsiville. Kauttamme saat kaikki mukavaan ja helppoon lomailuun tarvittavat palvelut.

Asunnonostajalle tarjoamme "avaimet käteen" asunnonetsinnän ja hankinnan lisäksi myös remontointi ja asunnon/kiinteistön huolto- ja siivouspalvelut jotta voitte keskittyä vain Espanjasta ja Espanjan asunnostanne nauttimiseen.

Hyvä ja ammattitaitoinen asiakaspalvelumme tuo lukuisat asiakkaamme takaisin vuodesta toiseen.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi vieraaksemme sekä tutustumaan asuntoihimme ja myös muihin palveluihimme!

 

Yhteydenotot:

Puhelin tsto: +34-952 440 035

Vuokraus: +34-639 948 826 / Nina  (suomi, englanti, espanja)

Vuokraus: +34-621 036 962 / Isabel  (englanti, espanja)

Myynti: +34-655 689 455 / Ismo  (suomi, englanti, espanja)

Myynti: +34-621 036 962 / Isabel  (englanti, espanja)

Video
Yhteystiedot
Sijainti

Av. Juan Sebastian Elcano, 7, Benalmádena, Espanja

Yhteydenotto

Seuraa meitä